Vrt Breg
Naročnikoma smo svetovali pri izbiri materialov za utrjene zunanje površine in barvne palete, ki bo poenotena z novogradnjo. Ureditev vrta inkoncept zasaditve temelji na belo cvetočih rastlinah, skupaj z okrasnimi travami in zelišči.
krajinska arhitektura, ureditev vrta
424
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-424,stockholm-core-2.0.6,select-theme-ver-6.5,header_top_hide_on_mobile,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-311,elementor-page elementor-page-424

Vrt Breg

 

DIZAJN: Skejp Studio
LOKACIJA: Žirovnica, Slovenija  
LETO: 2020
TIP: Zasebni vrt

 

Projekt zunanje ureditve vrta novogradnje je zajemal svetovanje, idejno zasnovo, tehnične načrte za izvedbo ter zasaditveni načrt. 

 

Naročnika sta potrebovala svetovanje pri izbiri materialov za utrjene zunanje površine in izbiri barvne palete, ki bo poenotena z novogradnjo. Po predstavitvi različnih idejnih konceptov sta izbrala sebi najbolj ustreznega, za katerega se je pripravil tehnični načrt za izvedbo. Vzorce materialov za tlakovanje in za izvedbo terase smo primerjali skupaj z materiali notranjih prostorov. 

 

Koncept zasaditve temelji na belo cvetočih rastlinah, skupaj z okrasnimi travami in zelišči. Skozi organsko prepletanje rastlin vodijo sivi stopni kamni potopljeni v rjavo – rdečem pesku, ki se barvno navezujejo na notranjost objekta ter zunanjo teraso.

Category

Vrt, Zunanja ureditev