9C Stanovanje
Obravnavano območje se nahaja znotraj industrijske cone katerega parter je v največji meri namenjen parkiranju ter potrebam skladiščnih in proizvodnih procesov. Vodilo projekta je vzpostavitev zelene mikroklime ter prepoznavnega poslovnega kompleksa s holističnim prepletom poslovnih in javnih programov.
notranje oblikovanje, načrtovanje interjera, stanovanje arhitekt
1037
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1037,stockholm-core-2.0.6,select-theme-ver-6.5,header_top_hide_on_mobile,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,elementor-default,elementor-kit-311,elementor-page elementor-page-1037

9C Stanovanje

Ekipa: dipl.inž.kraj.arh. Katja Govednik, univ.dipl.ing.arh. Domen Radosavljević

Lokacija: Podutik, Slovenija

Tip: Stanovanjski

Leto: 2020


Opis projekta:

Stanovanje je bilo zasnovano za mlado štiričlansko družino. Želeli so elegantno, moderno stanovanje, ki še vedno daje občutek domačnosti. 

Izbira barv, materialov in opreme odraža prefinjen okus lastnikov. Dolga poteza omar na vhodu zavije v dnevni prostor in preide v kuhinjskega, ki s poenotenosti detajlov in materialov, bolj kot kuhinja, deluje kot del opreme. Obsežna uporaba marmorja naredi elegantni poudarek v prostoru, medtem ko žametni jedilni stoli Beetle prispevajo k modernemu pridihu. 

Celosten pristop k oblikovanju pa prav tako nakazujejo izbori materialov in detajli opreme v kopalnici in pralici.

Category

Notranje oblikovanje